Чиркĕве халăхпа пĕрле

Пысёк та илемл. чирк\ =.кленет Эл.к салинче? Т.прен илсен: Турё =уртне ниме й.ркипе _ предприятисемпе организацисем: районта пурёнакансем хёйсен кёмёл.пе ук=а-тенк. парса пулёшнипе хёпарта==.? Районта чирк\ =уртне тёвас .=сене хёвёртлатассипе пу=арнё ук=а пухмалли акци малалла пырать? Таса Турамёш. Успени яч.лл. чирк\ кассине тата теп.р ырё т\лев пырса к.н. _ Эл.к райпов. 30 пин тенк. ку=арса панё? +ак пархатарлё .=е =авён пекех район администраций.н: казначейство уйрём.н: ЧР Финанс министерствин Эл.кри уйрём.н: шалти .=сен пай.н: Росреестрён Муркашри уйрём.н: Эл.кри ачасен искусство шкул.н: районти культурёпа кану центр.н .=чен.сем хёйсен т\писене хывнё?

Уйрём прихожансем хёйсен ир.к.пе сахал мар ук=а килсе пара==.? Чирк.ве апат-=им.= илсе килекенсем те сахал мар?

29 мая 2010