Шкул ачисем хастартарах

Октябрь уйăхĕнче Элĕкри «Хĕлхем» спорт шкулĕ çумĕнчи ГТО тесчĕсем ирттерекен центр Кĕркуннехи ГТО фестивалĕ ирттерме пуçлани çинчен хыпарланăччĕ. Акă иртнĕ шăматкун та, Спортпа сывлăх кунĕнче, комплексăн V ступеньне кĕрекен çамрăксем «Хĕлхем» спорт шкулĕн залĕнче вăй виçрĕç.

Хальхинче пневматика винтовкинчен перессипе, инçĕшне сикессипе, 2000 метр чупассипе хăйсене тĕрĕслерĕç. Юлашки вăхăтра ГТО нормативĕсене пурнăçлассипе шкул ачисем хастар пулнине палăртмалла, вĕрентекенсем те ку пĕлтерĕшлĕ спорт мероприятийĕнчен пăрăнса юлмаççĕ. Шăматкун иртнĕ черетлĕ фестивале тĕрлĕ организацисемпе учрежденисенче ĕçлекенсене те йыхравланăччĕ, шел, Йăлкăш ял тăрăхĕн пуçлăхĕ Алексей Павлов çеç хутшăнма кăмăл турĕ. Аса илтеретпĕр, «Хĕлхем» спорт шкулĕ çумĕнчи центр сире яланах хапăл туса йышăнать.

22 ноября 2016