Ташшисем питех те илĕртÿллĕ

Юрра-ташша юратакан ачасем сахалах мар-ха Элĕк тăрăхĕнче. Вĕсен пултарулăхне кашни уяврах курса савăнатпăр. Пирĕн пĕчĕк артистсем хăйсен ăсталăхĕпе вырăнти куракансене çеç мар, тĕрлĕ шайри конкурссен жюри членĕсене те тыткăнлаççĕ. Акă иртнĕ канмалли кунсенче Элĕкри ÿнер шкулĕнче пĕлÿ илекен тĕрлĕ çулхи ачасем Лилия Ефимова вĕрентекен ертсе пынипе «Ташла» Пĕтĕм тĕнчери пĕрремĕш конкурса хутшăннă. Çĕршывăн тĕрлĕ регионĕсенчен килнĕ коллективсемпе вăй виçнĕ. Чи пĕчĕккисен ушкăнĕнче Артем Алексеевпа Дарья Ефимова «Эпир хирĕçместпĕр» ташăпа 3-мĕш степеньлĕ диплома тивĕçнĕ. 10-13 çулхисен ушкăнĕнче «Ладушки» ташă ушкăнĕ, Юлиана Степановăпа Алексей Осипов дуэчĕ, Селина Борисова палăрнă, виççĕмĕш степеньлĕ дипломсене тивĕçнĕ.

22 ноября 2016