Отчетпа - халăх умне

Районти кашни ял тăрăхĕн пуçлăхĕсем çулсеренех халăх умне иртнĕ çулхи ĕç-хĕлĕн пĕтĕмлетĕвĕпе тухаççĕ. Çавăн пекех кăçалхи çул мĕн туса ирттермеллине те палăртса хăвараççĕ. Отчетсенче ял тăрăхĕнчи 2016 çулхи пурнăçа тата ĕç-хĕле çутатаççĕ, ял аталанăвĕ, халăх пурнăçĕн условийĕсене лайăхлатмалли ыйтусене хускатаççĕ.

Февралĕн 10-мĕшĕнче черетлĕ отчетпа халăх умне Тени ял тăрăхĕн пуçлăхĕ Людмила Васильева тухрĕ. Тени клубĕнче 80 майлă çын пухăнчĕ. Пухăва район администрацийĕн пуçлăхĕ Александр Куликов, Раççей Пенси фончĕн Элĕкри уйрăмĕн начальникĕ Виктор Кротов, Тени ял тăрăхĕн депутатсен Пухăвĕн председателĕ Г.Соколов, «Проф Эко» организаци директорĕ И.Павлов хутшăнчĕç.

Людмила Васильева ял çыннисене иртнĕ çулхи ĕçĕсен пĕтĕмлетĕвĕпе тĕплĕн паллаштарчĕ, кăçал тума палăртнă ĕçсене çутатрĕ. Вырăнти бюджет çинче те чарăнса тăчĕ.

14 февраля 2017