Чи лайăх библиотекăсене палăртнă

Пĕтĕм Раççейри библиотекăсен кунĕ тĕлне майăн 26-мĕшĕнче Чăваш Республикинчи Наци музейĕнче «XXI ĕмĕрти библиотека» республикăри VI смотр-конкурс иртрĕ. Ăна библиотекăсен ĕç-хĕлне хаклама, унта ĕçлекенсен пултарулăхне тупса палăртса хавхалантарма йĕркелеççĕ. Вырăнти территорисене хăтлăх кĕртессипе «Библиотека - экологи информацийĕпе культура центрĕ» номинацире Ураскилт ял библиотеки палăрнă. «Социаллă тата право пулăшăвĕ пĕлтерĕшлĕ чи лайăх библиотека ресурсĕ» номинацире жюрисем право информацийĕпе тулли тивĕçтернĕ тата электрон ресурса пуринчен те лайăх йĕркеленĕ библиотекăсене суйласа илнĕ. Кунта Элĕкри тĕп библиотекăн ертсе пыракан библиографĕ Татьяна Мясникова «Элĕк районĕн право страници» сайта мĕнпур критерие пăхăнса йĕркеленине шута илсе пысăк хак панă.

30 мая 2017